Kurací guláš

1. Cibuľu orestujte na oleji, pridajte na kocky nakrájané mäso, mrkvu, petržlen a ochuťte NutriFood Zeleninovým vývarom a mletou paprikou.
2. Po chvíli pridajte plátky šampiňónov, mierne podlejte vodou a duste až do čiastočného zmäknutia.

3. Guláš zahustite strúhaným kalerábom a dochuťte majoránom. Nechajte ešte chvíľu dusiť.

Recept vhodný  aj pri programe pre postupný a plynulý prechod na pevnú stravu po redukcii hmotnosti – program STABILIZE

INGREDIENCIE

130 g kuracieho mäsa 20 g cibule
40 g mrkvy
20 g petržlenu
60 g šampiňónov
30 g kalerábu
1 lyžica oleja
1 lyžička mletej papriky
NutriFood Zeleninový vývar
majorán

ODBORNÍK RADÍ

NutriFood Zeleninový vývar je pre nižší obsah soli vhodným prostriedkom na dochutenie jedál. Dlhodobý nadbytok soli môže viesť k porušeniu rovnováhy minerálnych látok v organizme kvôli vysokému množstvu vylučovaného draslíka.