Kalerábová polievka s kuriatkami

1.Na oleji orestujte najemno nakrájanú cibuľu.
2.Pridajte nakrájaný cesnak.
3.Premiešajte a podlejte trochou vody, v ktorej cibuľu doduste domäkka.
4.K cibuli pridajte na kocky nakrájaný kaleráb, zelerovú vňať a kuriatka, ochuťte NutriFood Zeleninovým vývarom, mletou paprikou, korením a rascou.
5.  Podlejte vodou a ďalej nechajte dusiť. Nakoniec pridajte nakrájanú papriku. Pod pokrievkou varte domäkka.

INGREDIENCIE

  • 2 malé cibule
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 kaleráb
  • 1 stonka zelerovej vňate
  • 150 g húb kuriatok
  • 1 červená hrubostenná paprika
  • NutriFood Zeleninový vývar
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • Mleté čierne korenie
  • Rasca

ODBORNÍK RADÍ

Polievky neslúžia iba na zasýtenie, ale majú aj zdravotný účinok. Zvýšenou sekréciou žalúdočných štiav vytvoria vhodné prostredie v žalúdku a črevách na trávenie tuhej stravy