1. Odkrojte spodok patizónu.
2. Potom odrežte vŕšok a stred vydlabte lyžičkou.
3. Patizón zalejte vriacou osolenou vodou, nechajte ho odpočívať 2 minúty a dajte odkvapkať na tanier.
4. Na panvici s olejom opečte nakrájanú cibuľu s plátkami cesnaku.
5. Po chvíľke pridajte trochu dužiny z patizónu a krátko poduste.
6. Nakoniec pridajte na malé kocky nakrájané mäso, vajce, syr (50 g odložte na posypanie), dochuťte NutriFood Zeleninovým vývarom, koreninami a bylinkami.
7. Touto zmesou naplňte patizón, dajte na plech vyložený papierom na pečenie a vrch posypte zvyšným syrom. Po upečení bude mať pekne chrumkavú ,,pokrievku“.
8. Pečte 35 minút (podľa veľkosti patizónu) pri 200 °C.
Recept je vhodný pri programe prechodu na pevnú stravu – program STABILIZE.