Keď budete robiť TOTO, nemusíte sa báť ovisnutej kože a vrások

Koža je najväčší orgán ľudského tela. Dynamicky sa mení s naším pribúdajúcim vekom a kilogramami. Či chudneme alebo priberáme, prispôsobuje sa našim proporciám. Kedy však nastáva problém a ako mu predchádzať?

Drastickým diétam sa vyhnite

Ak nehovoríme o extrémnej obezite, ochabnutej koži sa dá do veľkej miery predísť rozumným chudnutím spojeným s cvičením. Neželané estetické komplikácie v podobe ovisnutej kože najmä na bruchu, ale i na pažiach či prsiach, bývajú následkom bariatrických operácií žalúdka či radikálnych krátkodobých diét, kedy človek rýchlo schudne, no bunky nemajú dosť času adaptovať na nový tvar.

Ako kožu spevniť a predísť jej ovisnutiu po schudnutí?

Schudnite nielen rýchlo, ale najmä bezpečne

Pri pretlaku reklám rôznych značiek je až zarážajúce, že na Slovensku  sú len jediné(!) redukčné a výživové programy, ktoré spĺňajú prísnu legislatívu a nariadenia EÚ pre plnohodnotnú náhradu celodennej stravy. Ide o redukčné a výživové programy NUTRI FOOD PLAN, postavené na nutrične vyvážených nízkoenergetických potravinách NutriFood MRP, s presne nastaveným komplexom živín. Zabezpečia vám úplnú náhradu stravy100 % odporúčanej dennej dávky potrebných vitamínov, minerálnych látok, stopových prvkov a aminokyselín. Nie sú to teda žiadne potravinové či výživové doplnky, ale skutočné potraviny plnohodnotne nahrádzajúce celodennú stravu, a tak sa efekt diéty dostaví už veľmi skoro. Vďaka nutričnej vyváženosti potravín je tak chudnutie zdravotne bezpečné a pod odborným dohľadom. Jedlá a nápoje NutriFood MRP sa dajú získať len na základe vstupného vyšetrenia a odporúčaní certifikovaných výživových poradcov NUTRI FOOD PLAN .

Dôležitý je správny pohyb

Ak koža ešte nie je priveľmi natiahnutá, je pre vás dobré začať s vhodným pohybom. Každému vyhovuje niečo iné, ale všeobecne platí, že si treba vybrať taký druh pohybu, ktorý človeka bude tešiť, a bude chcieť v ňom pokračovať. Odporúča sa 4x týždenne 20-30 minút. Po cvičení si doprajte masáž, ktorá podporuje zrýchlenie metabolizmu a prekrvenie kože.

Nezabudnite na kolagén a elastín

Je vedecky dokázané, že vzhľad našej kože súvisí s množstvom kolagénu a elastínu. Kolagén a elastín sú dva proteíny nachádzajúce sa v spojivovom tkanive. Spolu udržiavajú kožu silnú a pevnú. Vekom koža mení svoje vlastnosti, stenčuje sa, stráca podkožný tuk, proteíny, kolagén, a  tým elasticitu. Čo môžeme proti tomu urobiť?

Chrániť pokožku pred ÚV žiarením, kontrolovať príjem cukrov v strave, lebo nadbytočný cukor sa viaže na kolagén a spôsobuje glykáciu, čiže znehodnotenie a nefunkčnosť proteínu. Ako môžeme kolagén a elastín efektívne doplniť?

Zdravie a krása v jednej kapsule GelaVis HA

GelaVis HA je prémiový doplnok stravy, vo forme kapsúl. Tento fenomenálny produkt obsahuje kyselinu hyalurónovú v najvyššej čistote.

GelaVis HA spomaľuje biologické procesy vedúce k prejavom predčasného starnutia a dokonca poporuje telo k prirodzenej tvorbe vlastnej kyseliny hyalurónovej.

GelaVis HA prispieva k hydratácii všetkých vrstiev kože, podporuje rast nových kožných buniek a stimuluje prirodzenú tvorbu kolagénu, elastínu, vďaka čomu sa starnutie pokožky spomaľuje a zlepšuje sa jej vzhľad.

Nestarne len naša pokožka, ale aj pohybový aparát (kĺby, väzy, šľachy). GelaVis HA podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu a kyseliny hyalurónovej, čím pomáha udržiavať pohybový aparát funkčný, bez zápalových prejavov a prispieva k jeho prirodzenej regenerácii.

Vyskúšajte mesačné balenie, alebo naše najpredávanejšie, cenovo zvýhodnené balenie GelaVis HA na tri mesiace.

Sociálne médiá

Najobľúbenejšie články

NEWSLETTER

Nepremeškajte exkluzívny prístup k novinkám, súťažiam alebo akciám. Prihláste sa!