Restované pečienky s ryžou

1. Cibuľu s cesnakom nakrájajte nadrobno a zeleninu na prúžky.
2. Pečienky odblaňte.
3. Na panvici rozohrejte olej, pečienky okoreňte a opečte zo všetkých strán.
4. Vyberte ich, dochuťte NutriFood Zeleninovým vývarom a do panvice vložte zeleninu.
5. Orestujte, ochuťte sójovou omáčkou, podlejte troškou vody a poduste.
6. Podusenú zeleninu zmiešajte s Fit Pasta ryžou a podávajte s pečienkami.
7. Ozdobte pažítkou.

Recept sa hodí k udržiavacému programu- NON JO-JO EFFECT.

INGREDIENCIE

100 g kuracích pečienok
1 lyžička olivového oleja
20 g cibule
1 strúčik cesnaku
20 g mrkvy
60 g šampiňónov
80 g papriky
Mleté čierne korenie
NutriFood Zeleninový vývar
Sójová omáčka
Pažítka
1 balík Fit Pasta ryža

ODBORNÍK RADÍ

Vyskúšajte obmeniť Fit Pasta ryžu za NutriFood Šampiňónové rizoto, zvýšite tým príjem esenciálnych mikroživín.